Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2018 08:55 - геноцидът и холокостът над българите
Автор: bojo12345 Категория: Бизнес   
Прочетен: 1051 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Междувременно в България на власт е диктатурата на БЗНС начело с Александър Стамболийски - човека, който подписа Ньойския договор. Каквото и да се говори за Стамболийски, той не само че е бил диктатор, но и ръководеният от него Земеделски съюз (БЗНС) е бил комунистически по своята същност!
Освен това режимът, наложен от Стамболийски и върхушката около него бил изключително корумпиран. По този въпрос пише секретарят на канцеларията на Швейцарското консулство в София доктор А. Цендер:

„... Накратко казано, от началото на 1922 година, времето , когато Стамболийски се развихри напълно, не съществуваше вече никакво разделение на властите, а диктатура на Земеделския съюз. Картината не би била пълна, ако не се спомене корупцията,
която владееше във всички учреждения и управления. Превишаване границите на компетентността от страна на чиновниците, неспазване на законите, своеволия във всички клонове на управлението, взимане на подкупи. Нищо вече не можеше да се направи без подкупи, с подкупничество (рушвети) можеше да се постигне всичко. Висшите чиновници вършеха нашироко частни делас държавни средства, спекулации,  далавери и контрабанда, между които и трима министри: Димитров и Атанасов (народно снабдяване) и Турлаков (контрабанда с алкохол). Самият Стамболийски имаше накрая на своето управление четири милиона швейцарски франка в Швейцария; при поемане на властта обаче, той беше беден като църковна мишка..." (168).

В тази корупционна „хранителна среда" великолепно процъфтявала еврейската мафия и спекуланти за сметка на нещастните българи. Затова след падането на Стамболийски от власт, евреите в България, съюзени с комунистите, участват в Септемврийското въстание от 1923 г., чиято цел била въоръжено сваляне на властта и провеждане на революция, подобна на тази в Русия от 1917 г. и дирижирана от там.

Евреите комунисти чрез своя вестник „Братство" започват злостна антибългарска кампания начело с доктор Наим Исаков*, Марко Фридман*, Моис Коен*, Йосиф Хербст*, и други. В подготовката на самото въстание и в неговото ръководство участват на ключови позиции много евреи, включително и в самото ръководство на Българската комунистическа партия (БКП). Такива са: Хаим Пизанти*; Аврам Яков*, Хенрих Хершкович*, д-р Наим Исаков* - член на Контролната комисия при ЦК на БКП
и член на Висшия партиен съвет; Соломон Молхов*, Сами Коен*, Давид Шабатов Деларея*, Моис Бохор Аслан*, Мойсей Лазаров* - член на революционния комитет в град Фердинанд (Михайловград), Марко Хаим Фридман* - резидент на БКП и връзка с ЦК; Витали Шекерджийски*, Михаил Васерман*, Майер и Исак Леонови* и много други нелегални и подривни дейци (114).

Двама от важните ръководители на комунистическия въоръжен бунт са предателите и палачите на българския народ - Георги Димитров (женен за еврейката Роза Димитрова*) и масонът Васил Коларов, които след потушаването на въстанието избягват в чужбина.
След неуспеха на бунта от 1923 г., комунистическият таен Революционен комитет в София по заповед от еврейския Комунистически интернационал решил да прибегне до масов терор. Наредили да се убие известният запасен генерал К. Георгиев, като очаквали на опелото в църквата да се съберат всички официални лица и правителст-вото, които да бъдат взривени и избити в църквата. Така се стига до един от най-големите терористични актове в Европа.

На 16 април 1925 г. при опелото на убития генерал Георгиев, на което присъстват всички министри; комунистите терористи, ръководени от Марко Хаим Фридман* взривяват купола на църквата „Св. Неделя" в центъра на София. Освен взрива били поставени и стъкленици със сярна киселина, за да се задушат оцелелите под отломките. Загинали 150 и ранени били над 500 души от цвета на нацията. Виновните били заловени по-късно и обесени, но истинските подстрекатели се скрили в чужбина - главно в Сърбия, Чехия и Съветския съюз (134).
Сред загиналите били: ген. С. Нерезов, ген. К. Найденов,ген. Кр. Златарев, Христо Цанев - депутат, ген. Ив. Т. Попов, ген. П. Лолов, ген. Иван Табаков, полк. Г Кисьов - столичен градоначалник, полк. Грънчаров, полк. А. Янков, Тота Г Казанджиева, ген. П. Павлов, полк. Ст. Нойков, Николо Рачев -депутат, ген. Стойнов, ген. Стоян Пушкаров, полк. Ал. Руев, д-р Ст. Станчев, г-жа Елена полк. Кисьова, ген. Ст. Радойнов, генерал-майор Давидов, полк. А. Сарайдаров, полк. Спас Жостов и много други, включително жени и деца.



Гласувай:
5



1. batogo - !!!:))) Чест и почитания за този почтен, полезен труд, приятелю!
19.10.2018 12:23
Истината е най-качественото лекарство срещу метастазите на червената чума!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3628379
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031