Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2013 18:19 - Пророчества на Ванга
Автор: stoyan80 Категория: Други   
Прочетен: 3476 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 31.10.2014 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                     Пророчествата на Ванга

 

ЗА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНИТЕ:

Добър политик ке ни изведе. Не бойте се! България и този път ке издържи. Колко време е издържала, та сега ли? Война няма да има. Ке се намери добър политик, той ке изведе България. 
(Споделено пред Петър Костадинов, работил като неин пазач до 1995 г.)

Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже: „Стига сме играли на демокрация, време е вече да има ред.“
(Проф. Димитър Филипов уточнява, че Ванга е виждала този мъж като 60-годишен, българин, и че ще дойде от чужбина.)

Казват: „Ванга казала синята бюлетина, Ванга казала червената бюлетина…“ А моята бюлетина е божествената! Един е Бог и него тача. Така ще е, както си е. Как да свършат тия лоши години – не можеш да сееш ечемик, а да чакаш ръж. Така е и с човеците… Всичко ще се оправи. Ще се появи и друг човек, който да заводи това хоро. Аз се радвам всички да са живи и здрави. Благославям децата и да няма кавга и война.
(Публикувано във в. Новинар и в. Труд, 27.12.1994 г.)

Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България… Не е Симеон.
(Казано пред проф. Димитър Филипов, 1995 г.)

Ето, измислят се нови закони. Тъче се нов вид облекло, с което да се облекат хората. Но ще мине още време, докато направим здрава тъкан. Нужно ни е не изкуствено облекло, а такова, от което да чувстваме топлина. Ще мине доста време, ще се появи висок човек, пришълец, и той ще бъде добър крояч и добър шивач.
(Казано през 1978 г., Истината за Ванга)

Руса жена ще помогне на България.
(Казано през 1996г. пред Мариана Конова.)

Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи, чакат я добри дни. […] Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари.
(Проф. Димитър Филипов)

Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде тачена и уважавана от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.
(Пред Бойка Цветкова)

Защо позволявате на децата си да напущат България! Та тя им е майка, тя им е баща. Хубава, лоша – всичко е тя. От Бога им е дадена. Какво си мислят, че ще намерят навън? Ще ходят, ще ходят и пак тука ще се върнат. От това България само губи.
(Казано пред ст.н.с. Стою Стоев през 1980 г.)

Какво сте хукнали към тая пуста Америка!? Боже, Боже… какво правят за пусти пари.
(Казано пред ст.н.с. Стою Стоев)

България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света.
(Проф. Димитър Филипов)

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град. Българското писмо е едно от най-старите на земята.
(Казано пред Анна Караангелова)

България е благословена страна! Не случайно Силите ме изпратиха тук.
(Казано пред Катя Чапкънова, бивша служителка в „Св. Петка” на Рупите)

Нашите планини и езера са свещени като тия в Индия. Само че народът ни не го разбира. Ще дойде ден, когато при нас ще дохождат от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче – то ни е връзката с Космоса. Затова Дънов толкова често е ходел там.
(Пред Б. Цветкова, Ванга – живот за хората)

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета. Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат… Народ, който има планета, вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие.
(Валентин Сидоров, Людмила и Ванга)

Когато ви е трудно и тежко, четете Библията – глава 13 на Евангелието от Йоан.
(Казано пред Анна Караангелова)

Балканите ще се обединят. Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от желание за мир и разбирателство.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга. Пророчеството е записано от сестрата на Ванга още през 1948 г.)

ЗА РУСИЯ:

Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението.
(Казано пред Мариана Конова)

Русия ще разпери криле, ще се издигне. Ще мине още време, трудно ще й бъде, но Русия ще си остане Русия.
(Записано от Бойка Цветкова)

Гърците са хитри, а турците са мешан народ, различен от нашия. Да търгуваме с тях е добре, но никога няма да станем искрени приятели. С Русия нещата са други. Русия няколко пъти ни е помагала, ще ни помага и в бъдеще, защото сме славянски, християнски народи, свързани от векове.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Сега Русия се нарича съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при Св. Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години. Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще.
(Записано от В. Сидоров, 1979 г.)

ЗА КАТАКЛИЗМИТЕ

Свидетели сме на съдбоносни събития на Земята. Двамата най-големи водачи (Р. Рейгън и М. Горбачов – бел. авт.) на света си стиснаха ръце и направиха първата крачка към постигането на всеобщ мир. Но ще мине още много време. Ще изтече още много вода… Ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата. Но това ще е началото на края.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Ще има после години, когато градове и селища ще се рушат от земетресения и наводнения, природни катаклизми ще разтърсват земята, ще вземат връх лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Знаете ли какво ще дойде след няколко години? Земетресения, огньове, наводнения, беди… От това много народ ще загине. Отвсякъде ще се бият, всички народи ще са в един кюп… Хората ще намалеят, стока няма да има, дърветата ще се унищожат, първо брястовете ще изчезнат. Овце, крави, кози – за ядене няма да стават. Вие си играете с всичко и не виждате каква мизерия иде. Хората ще ходят голи и боси, няма да има ни какво да ядат, ни отопление, ни осветление.
(Казано пред Спаска Вангелова от Петрич, лятото на 1995 г.)

Не прекалявайте с торовете и химикалите, защото природата вече се задъхва. Ще дойде ден, когато от лицето на земята ще изчезнат различни растения, зеленчуци, животни… Най-напред лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане вредно.
(Сп. Родолюбие, 1989 г.)

Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.
(Н. Ганев, Феномени на България, 1993 г.)

Плодородна беше земята българска… А сега? Всичко се отрови и вие го ядете – ето откъде се взимат болестите. Алчните за пари за хората не мислят. Ама никой не е по-силен от Природата. Тя ще си връща. Големи промени ще има в Природата.
(Пред Бойка Цветкова)

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА и ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ

Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят.
(Казано пред Стефка, дъщеря на почощничката на Ванга – Витка)

Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като настъпи времето на Светия дух. Но най-голямата мисия се пада на апостол Андрей. Той подготвя пътя на Христос, както му е повелил.
(Записано от В. Сидоров)

Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцата си завръщането на Христос.
(Записано от В. Сидоров)

„Помислили ли сте защо напоследък се раждат толкова много близнаци. Като че ли на групи, на групи пристигат тези деца. И това не е случайно. Това са души от „небесното войнство“, които масово идват на земята, защото предстои голяма духовна борба. Те са предвестници на новото време, което изисква нови хора. Не ви ли прави впечатление колко са интелигентни сега децата още от рождение. От съвсем малки говорят за техника, за коли и самолети, за компютри и апарати, за какви ли не неща, в сравнение с предишните поколения просто се раждат гениални. Предстоят много интересни събития, но трябва да имаме търпение да ги дочакаме.“
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

ЗА ВЯРАТА, УЧЕНИЕТО И РЕЛИГИИТЕ:

Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?“ Не, не скоро. Още Сирия не е паднала.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

След 2000 година от земята първо ще изчезне една арабска страна, а после ще потъне един голям град. Няма да е скоро.
(Казано пред Бойка Цветкова)

Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача.
(Пред Бойка Цветкова)

Четете Дънов – той казва истината.
(Казано пред Нешка Робева)

ЗА ВОДАТА И ЗЛАТОТО:

Всичко скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.
(Казано пред Мариана Конова)

В България има много злато и един ден то ще бъде открито.
(Казано пред Мариана Конова)

Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медени чаши ке пиете, но вода нема да имате.
(Казано пред Ценка Георгиева от Рупите)

Водата, която е на Рупите, е много целебна. […] Но пари от този извор не търсете! Дошли тука, ровят, копаят… Да знаете ,че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне оттука и един Господ знае къде ще се появи. Пазете я тази вода! Откога ви говоря, че ще дойдат времена, златни бижута ще продавате за вода!
(Казано пред Ценка Георгиева от Рупите)

ЗА БОЛКИТЕ И БИЛКИТЕ:

Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце.
(Сп. Родолюбие, 1989 г.)

След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка.
(Пред Анна Караангелова)

Лекарство против СПИН ще излезе и от желязо ще бъде. Защото този елемент намалява в човешкия организъм. Но ще дойде друга болест, по-страшна от рак и от СПИН.
(Казано пред Катя Чапкънова, 1995 г.)

Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите билки.
(Сп. Родолюбие, 1989 г.)

В Природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на Природата – чрез нея Бог говори.
(Казано пред Мариана Конова)

Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния организъм. За всяка болка има билка.
(Казано пред Магдалена Шумарова от Петрич)

РАЗНИ:

„През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне.“

(За остров Самотраки) Този гръцки остров е населен с души, които са го обитавали и преди хилядолетия. Съвременните хора още не знаят много неща за него. Близо до бреговете на острова, но на голяма дълбочина, има много интересни неща за археолозите. Виждам ги – това са парчета от мраморни колони, изработени с голямо майсторство. Били са част от големи храмове и дворци. Още не са открити, но ще дойде ден, когато ще бъдат извадени от морето и ще предизвикат голяма сензация. След много години островът няма да бъде част от гръцката държава, а ще принадлежи на Италия.
(К. Стоянова, Истината за Ванга)

Запомни! След двеста години човекът ще установи контакт с братя по разум от други светове. Унгарска апаратура ще улови първа разумни сигнали от космоса… А истината за този космос трябва да се търси в старите свещени книги!
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си го представим! 
(Записано от Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

Свидетели сме на бурни събития. Промени настъпват във всички области на живота, разтърсват земята. Падат доктрини и диктатори, развенчават се стари митове, променят се понятията, разкрепостява се консервативното мислене. Всеки изминал ден е наситен с нови неща до краен предел. Но това не е случайно – нищо не е случайно. Затова съзнанието ни трябва да се променя към добротата. Земята навлиза в нов отрязък от време – времето на добротата. Това ново състояние на планетата не зависи от нас. То идва независимо дали го желаем, или не! Новото време изисква и ново мислене, друго съзнание, качествено нови хора, за да не се нарушава хармонията във вселената.
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

Много хора се стремят да се нагодят към днешните промени, но това няма да им помогне да влязат в бъдещето. Те са били нужни за времето, което си отива. Други, добри хора сега ще служат на бъдещето и на опазването и развитието на живота. 
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

От 1992 година земята ще засияе в нова, добра светлина. Ще я населят нови души и някои от тях ще бъдат видяни. По-ярка светлина ще засвети в Йерусалим. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Очаквайте промени за добро. 
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

(Източник: ivanstamenov.com)

image



Тагове:   ванга,   пророчества,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 447350
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930