Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2013 18:42 - Бивш космонавт от Аполо 14 проговори за извънземнитe
Автор: stoyan80 Категория: История   
Прочетен: 2435 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 02.03 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Космонавт от Аполо 14 твърди, че извънземни са осъществили контакт, но това е било прикривано 60 години.

"Извънземни са осъществили връзка с хората няколко пъти, но правителствата са укривали истината в течение на 60 години, твърди шестият по ред човек стъпвал на луната. 

Космонавтът от Аполо 14 д-р Едгар Митчъл казва, че е бил запознат с редица посещения от НЛО на Земята по време на своята служба в NASA, но всяко едно от тях е било засекретявано.

Д-р Митчъл, 77 годишен, заявява по време на радио събеседване, че източници в космическата агенция, които са имали контакт с пришълци, са описали съществата като "малки хора,които изглеждат странно за нас."
Той споделя, че вероятно действителните извънземни са били сходни с традиционната представа за тях -малко тяло, широки очи и глава.
Стряскащо, той твърди, че нашите технологии "не се доближават дори най-малко по развитост до техните " и "ако бяха враждебно настроени", той предупреди, че "бихме били заличени досега."

Д-р Митчъл, заедно с командира на Аполо 14 Алън Шепърд, държи рекорда за най-дългата някога лунна разходка, продължила 9 часа и 17 минути по време на тяхната мисия през 1971 година. 

"Случи ми се да имам щастието да се докосна до истината, че нашата планета е била посещавана и НЛО феноменът е истински" -заяви Д-р Митчъл.
"Това е било старателно покривано от всички наши правителства за последните 60 и повече години, но постепенно информацията изтече, и някои от нас са имали преимуществото да узнаят част от нея." "Аз съм общувал с представители на военните и разузнавателни кръгове, които знаят, че под повърхността на общественото знание се крие отговора- да, ние сме били посещавани. Четейки вестниците напоследък, става ясно, че това се случва доста често."

Д-р Митчъл, който има Бакалавърска степен по авиационно инженерство и Докторска степен по космонавтика и астронавтика твърди, че случаят Розуел е истинен и сходни посещения на пришълци продължават да се разследват. Той каза на удивения водещ от радио "Kerrang!" Ник Маргерисън:
"Това наистина започва да излиза наяве. Мисля, че се приближаваме към истинско откритие и някои сериозни организации се движат в тази посока."

Господин Маргерисън сподели: "Аз си мислех, че съм се натъкнал на някакъв вид астронавтски хумор, но той беше напълно сериозен, че извънземните наистина съществуват и в това няма никакъв спор."

Официални представители от NASA, въпреки това, побързаха да опровергаят тези твърдения. В изявление, техен говорител заяви: "NASA не следи НЛО. NASA не е замесена в какъвто и да е вид засекретяване, свързано с извънземен живот на тази планета или където и да е другаде във Вселената." Д-р Митчъл е велик американец, но ние не споделяме неговите виждания по този въпрос."

image
д-р Митчъл е бил пилот на лунния модул по време на мисията "Аполо 14"
Източник: "Daily mail" http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1037471/Apollo-14-astronaut-claims-aliens-HAVE-contact--covered-60-years.html



Тагове:   НЛО,   мистерии,   загадки,


Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 448432
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930