Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2014 21:53 - Бивши офицери от Американските ВВС: НЛО се прицелват в световни ядрени обекти
Автор: stoyan80 Категория: История   
Прочетен: 1826 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 04.07.2015 08:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Малки зелени човечета от чужди светове желаят нещо. И това което те евентуално искат е да избавят човечеството от всеобщо ядрено унищожение.

Това твърдят група от участници, които изнесоха реч пред Националния медиен клуб във Вашингтон, окръг Колумбия. Според тези мъже НЛО са били забелязани да кръжат над ядрени ракетни обекти и военни бази по целия свят, предимно в качеството на наблюдатели. Но е имало случаи в които наблюдението не е била единствената им цел.
През март 1967 г. два инцидента възникнали във военновъздушната база Малстром в Монтана оставили 20 междуконтинентални балистични ракети (МКБР) временно извън строя.
През 1966 г. във военновъздушната база Минот в Северна Дакота, обратното броене преди изстрелване на няколко МКБР е било задействано, което е довело до паническо боричкане между офицерите от Ракетните Военновъздушни сили преди броенето да бъде отменено. "Нашите ракети започнаха да преминават в това което се нарича състояние на "бездвижност" или негодни за изстрелване. По същество те бяха извън строя", казва пенсионираният старши лейтенант от американските ВВС Робърт Салас.
Той би знаел това. Неговото задължение е било да наглежда готовността и безопасността при десет ракети и те да бъдат изстреляни в случай, че се получи такова нареждане от страна на неговите командващи офицери.
"През 1996 година, според офицера, отговорен за ракетния пуск Дейвид Шур неговите ракети са били временно задействани по същото време, докато неговият охранител е докладвал за ярък обект придвижващ се последователно от ракета на ракета", твърди авторът и изследовател Робърт Хейстингс.
През 1982 г., в тогавашна Съветска Украйна, обратни преброявания преди изстрелване са били задействани при редица ракети, което е било последвано от тяхното бързо деактивиране от съветските офицери след 15 мъчителни секунди. "Вземайки предвид факта. че тези произшествия са станали там, включително един инцидент с тяхна ракета, която е била временно задействана, в момент когато НЛО е кръжал над военната база (сходно на това, което се е случило тук), аз смятам, че можем да отхвърлим възможността тези, които са пилотирали летателните апарати да са били американци или руснаци," казва Хейстингс.
Всичко това се случва очевидно в името на спасението на човечеството.
Преди да се превиете в истеричен смях, вземете предвид едно нещо, това са мъже, които са пенсионирани полковници от Военно-въздушните сили, офицери, отговорни за ракетния пуск, командири на военни поделения и т.н. Има, според съобщенията, 120 от тях, които са дали своите свидетелски показания и са предоставили тези свидетелства като "официални ", чрез превръщането им в декларации. Всичко това се съдържа в подробен доклад, който те са представили, озаглавен "Свидетелси показания: НЛО в ядрени оръжейни бази ( Witness Testimony: UFOs at Nuclear Weapons Bases)."

Източник : 
rt.com/news/ufo-targeted-global-nukes/ -със съкращения

image




Гласувай:
4



1. bezistena - ВРЕМЕННО СА НЕВИДИМИ=Бог Иса и Богиня Мад Мария
09.10.2014 13:33
Абсолютно верна и истинна статия за реални събития от невидимия
Божи свят= ИЗВЪНЗЕМНИ,
които са частица от безбройните факти,аргументи,свидетелства и доказателства,че Те-ИЗВЪНЗЕМНИТЕ,КОИТО СА И БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ,за Които ви просвещаваме в нашия блог,са ден и нощ НОН-СТОП около нас в тотален контрол и грижи върху нас,подготвящи скорошното Си Явяване,формулирано от безбожниците като СКОРОШНА СРЕЩА С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!
Ние свидетелстваме за тия трансепохални процеси и събития с всичките си постинги,като например последния
"Какво направи КЪРВАВАТА ЛУНА на 8 октомври 2014 година,което се видя само от България?",с попостинга ни
"Да познаем кои идват по непознатите небесни улици с Mary Boys Band",

от който е долният цитат:
"...А Те ни съобщават отново с поредната песен,че Са тук!
Постоянно Са около нас,нито за миг през времената и епохите не Са Се отделяли от децата Си и не Са ни оставяли без вниманието и грижите Си!
Просто временно бяха невидими в измерение,което е навсякъде около нас и в нас!
Сега просто ще станат видими за всички!
ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария
ВРЕМЕННО СА НЕВИДИМИ=Бог Иса и Богиня Мад Мария
ТЕ СА НЕВИДИМИ=Иса и Богиня Мат Диана
ШТЕ СТАНАТ ВИДИМИ=Тати Исуш и Богиня Мат Диана
ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ чрез=Сина на Бок Исуш и Богиня Мат Диана",
както и с всички други наши абсолютно академично аргументирани статии с категоричната и безапелационна помощ на Свещения шифър на Българския език,за който ви просвещаваме в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога.
Вижте категоричните математически постулати и доказателства по по тази епохална тема и разсъждавайте с разума и душата си!
РАЗУМ=Иза и Мария-Исус и Мария Магдалена!
ДУША=Диана и Мария=Исус и Мария Магдалена!

Бъди благословен,Приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 446165
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031