Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2017 02:00 - Бивш американски сатанист разкрива тайни за елита и за умствения контрол - ЧАСТ 2
Автор: stoyan80 Категория: История   
Прочетен: 2539 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.04.2023 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Ако една нация очаква да бъде едновременно невежа и свободна, в условия на цивилизация, то тя очаква нещо, което никога не е било и никога няма да го бъде." / Томас Джеферсън /

image


Откъс от интервю с Марк Пасио за радио TFR (True Frequency Radio- 90.7 FM, Denver):

Водещ:
-Все още гледам тези филми за зомбита, телевизионни програми, свързани с тях като "Ходещите мъртви", всички тези филми с течение на времето относно зомбита, и много хора са убедени, че това е предсказателно програмиране,... някакво след-апокалиптично бъдеще. Не мисля, че е това в действителност. Смятам, че те просто ни се подиграват,...те наричат широката общественост "Мъртвите". Така че аз разглеждам "Ходещите мъртви", "Живите мъртви" , всички тези филми и телевизионни програми за зомбита като подигравка с широката публика. По-голямата част от обществото са "зомбита", и аз честно казано мисля, че образът на оцеляващите в тези телевизионни програми и филми е, в известна степен, поне в тяхното въображение, основан на тях. Оцелелите се предполага, че представят тях, които оцеляват в този луд зомби апокалипсис и ние сме зомбитата в апокалипсиса.

М.П:
-Безусловно! Аз определено се съгласявам с твоя анализ, Попай. 
Когато бях въвлечен в тъмния окултизъм и сатанизма, те никога не говориха за обществеността, за народа, за гражданите. Никога никой не беше наричан с подобни термини. Единственият начин, по който всякога чувах тъмните окултисти от високите нива да наричат обикновените хора беше "Мъртвите"(the Dead). 
Те използваха думата "Мъртвите", когато споменаваха тези хора. Смисълът е следният: Ако съставните части на човешкото съзнание са нашите мисли, нашите чувства и нашите действия (трите начина, по които ние по същество изразяваме себе си, своите качества спрямо някой друг) и широката общественост не притежава и капка холистична (цялостна) разумност, защото те не знаят Истината, те не знаят какво се случва в живота им или около тях, те не знаят какво се прави с тях, то тогава те не са истински мислещи личности. Така че някой, който е напълно невеж и не обръща внимание не притежава този аспект на съзнанието развит и действащ (мисловният аспект).
Широката общественост е общо взето равнодушна, те не се интересуват от това, което се случва, те не само не знаят, но и не ги е грижа. И ако техните емоции не са включени, за да разберат истината и тяхната загриженост не е използвана, за да ги подбужда да знаят това, което се случва, тогава за тях може да се каже, че са напълно равнодушни или незаинтересовани, така че те не притежават този втори аспект на съзнанието развит-емоциите, емоционалният аспект, емоционалните качества.
И разбира се, ако те не знаят и не се интересуват, те няма да правят нищо, за да създадат някаква положителна промяна в света. Така че те са мързеливи, малодушни и бездейни, техните действия са мъртви, те не притежават никаква волева сила, за да дадат изява на това, което те искат да видят в живота. Така че ако техните мисли, чувства и действия са притъпени или бездейни, или неразвити, за тази личност, това същество или това общество, което е изградено от сбора от тези същества, би могло да се каже, че е "мъртво". Те не са истински живи, защото те не притежават трите аспекта на това, което означава да бъдеш съзнателен или буден, или жив, и по тази причина тези тъмни окултисти се отнасят към тези хора по този начин, наричайки ги "мъртвите". Филмите за зомбита или темата за зомбита въобще е изцяло алегория за напълно несъзнателни или "спящи" човеци- хора, които са "сумнамбули" или по същество "мъртви", защото не притежават никой от аспектите на съзнанието развит (мисъл, чувство, действие).
Те са невежи, апатични, мързеливи и малодушни, и следователно за всички намерения и цели те биха могли да бъдат разглеждани като "мъртвите" и затова биват споменавани като такива.

image

- Затова аз разглеждам тези телевизионни програми и филми за зомбита като подигравка с широката публика и те дори не го осъзнават.

- Те дори не разбират алегорията, защото те нямат рамка за сравнение, на която да се основат, защото повечето от тях нямат никакъв опит с окултизма изобщо, да не говорим за тъмния окултизъм. Така че те не разбират като какво тези хора се отнасят с обществеността и така те не могат да  видят алегорията, те си мислят, че е някаква научна фантастика, че е някакъв вид избухване на зараза, която ще порази цялото население. Те никога не обясняват как някои от тези хора са незасегнати, останалите са мнозинство, а тези представляват малочислено малцинство, които са будни, които знаят какво се случва, които са съзнателни, загрижени и действени, които знаят и правят нещо, за да се опитат да поправят положението. Във всички тези случаи обикновено това настройва  едната група срещу другата. Те не се опитват истински да търсят разрешение, да се опитат да събудят мъртвите от техния транс, но всичко се свежда до това те да бъдат премахнати по някакъв начин. Всичко се отнася до това да бъде поставяна разделителна линия между хората все повече и повече, вместо това да се опитат да помогнат да ги преобразят и да ги върнат обратно от мъртвите, да ги върнат обратно от гроба към живота, да ги възкресят към съзнание, от притъпено състояние на съзнанието (или състояние на безсъзнателност) към състояние на пробудено или просветлено съзнание. За това става въпрос и в цялата алегория за възкресението, и вие виждате това в различни окултни традиции и учения за мистерийните традиции...

image


-И така Марк, нека да навлезем в символиката! ...

- Някои от нещата, които те поставят пряко върху полицейските и военни отличителни знаци, униформи, носени от хората, замесени в тези институции са символи, които произлизат пряко от тъмния окултизъм и сатанизма в частност. Директно! Те поставят окултни символи върху тези лица. Един от най-главните, които те слагат върху тях е обърнатия пентаграм. Вие виждате това в някои от значките на полицейските участъци, като например при "Victoria Police":

image

Това е обърнат пентаграм и поддържа британската корона.  На него е изписано "Uphold the right" (Отстоявай правото). Това не означава да се отстояват правата на хората, но означава да се отстоява правото на Короната. Те биват използвани от тези хора, за да предпазват тях, да пазят тези кралски особи, тази олигархия, тази корпоратокрация или това, което аз наричам "окултокрация". Това е в което ние живеем, ние живеем в окултокрация, в общество, което е управлявано от окултисти. Таен елит, който разбира повече от човешката психика отколкото всеки друг на този свят и по тази причина разбира как да манипулира ума на обществото, да ги накара сами да си "поставят оковите" за тях. Ще видите това често поставено директно на челото, те не го носят само като значка, както върху сърцето в много случаи. Те го поставят върху тези енергийни области по човешкото тяло (една от тях е сърцето), затова значката се носи близо до него. Друго място, на което те го закачат е върху фурашките им. Какъвто и вид шапка да носят, те го поставят в предната ѝ част, така че да се намира точно до предната част на мозъка, префронталната кора на мозъка, където се намира центърът на моралността на едно същество, така че те слагат сатанинска емблема, която резонира със сатанинска енергия над тази част от мозъка, която би могла да развие нравственост. Само помислете върху символизма замесен в това. Обърнатият пентаграм символизира двойственост и сблъсък, издигнати над единението на троицата. Затова имаме два лъча (от общо пет) насочени нагоре и три лъча сочещи надолу, така че взимате понятието за Светата Троица и забивате това надолу, докато издигате двата рога на двойствеността. Не виждам кое би могло да бъде по-сатанинско от това, затова е използван за сатанинска емблема или символ, от там идва този образ, идеята, че главата на козела се вмества в петолъчната обърната звезда с двата рога стърчащи нагоре...Това са сатанински символи, които винаги са резонирали с тъмния окултизъм. Тези три лъча, които са насочени надолу символизират мисълта, чувството и действието- истинската троица. Бихте могли да ги разгледате като "религиозната Троица", но това е просто символна алегория на трите аспекта в самите нас...Те са поставени надолу и след това двойствеността на противопоставянето на две страни една срещу друга, на сблъсъка. И тези хора, които са задължени в техните властови позиции да разрешат този конфликт са издигнати нагоре, и тук имаме диаметрално противоположните сили, които държат короната на нейното място, и която стои между тези два сочещи нагоре триъгълника (върхове) на пентаграма, те придържат короната в него като в люлка, като че ли я държат в обятията си, точно между двата рога ако щете. Вие просто трябва да погледнете някой от този символизъм, за да осъзнаете колко невероятно тъмен е той. 

image
Медалът за храброст, който е връчван във Въоръжените сили е обърнат с върха надолу пентаграм, включващ фигура на Богинята- свещената женска енергия на Богинята, която е Грижа и това действително представя емоционалните качества на индивида вътре в обърнатия пентаграм, защото за да бъде получен този медал за храброст, грижата за другите човешки същества в края на краищата трябва да бъде принесена в жертва и трябва да бъде доведена до сатанинско състояние, за да извършва някой различни видове насилствени действия, каквито ги принуждават да вършат просто чрез поляризирането на мисловната нагласа и казвайки им: "Ние ви изправяме срещу тях, защото тяхното правителство им нарежда да правят това и ние като ваше правителство ви нареждаме да ги спрете и да тръгнете срещу тях."
 Разбира се медалът е разположен под осмоъгълник. Осмоъгълната форма винаги е използвана да представя контрол върху ума. Това е хиперкуб в двуизмерна перспектива. Хиперкубът е символ на нескончаемата затворническа мисловна нагласа, от която никога не можеш да се измъкнеш.

image

Той е символ на чисто установяване на личността и на идентифицирано със земята съзнание, което никога не се стреми към или не достига до нищо по-високо или до някаква по-висока мъдрост или разбиране. Затова те са избрали хиперкуба да представлява умствения контрол. Медалът за храброст виси на хиперкуб или осмоъгълник и в него имаме подредба от звезди, мисля, че са 13 на брой, и тази подредба от звезди е разположена в два квадрата. 
Два удължени квадрата е един друг начин на разглеждане или една друга перспектива на хиперкуба или осмоъгълника, така че когато видите два застъпващи се квадрата- това също е символ, който се използва обичайно в тъмния окултизъм, за да представя умствения контрол, и контролът върху всичко всъщност -умствен контрол, физически контрол, емоционален контрол и най-важното духовен контрол (владеенето на душата).

image

Владеенето на ума води до владеене на поведението и като следствие от владеенето на двете- владеене на душата, защото това е, което тези хора желаят в крайна сметка. Те целят разрушаването на душите на човешките същества. Не се заблуждавайте, това е пълна духовна война, която се води и тези тъмни окултисти чрез вникването в ума на хората и даването им на погрешни системи от вярвания, като следствие владеят душите им...

image  image

Трапецът е може би най-тъмният сатанински символ, който е използван в сатанизма като цяло. Хората си мислят, че обърнатият пентаграм е основният символ, някои разглеждат обърнатия наопаки кръст, обърнатото разпятие като важен сатанински символ. Те са всъщност по-малки по значимост символи на сатанизма и окултизма от трапеца. Трапецът е равностранен триъгълник, чийто връх е отсечен. Погледнете трапеца, който е изобразен на гърба на банкнотата от един долар с "всевиждащото око" над върха му. Това представлява затвор на душите. Това е капан, ето защо те използват формата на трапеца (от англ: trap-капан, trapezoid-трапец). Не само това, но представя и Троицата отново, която би била равностранен триъгълник, но той е счупен. Така че отмествате тази връхна част, която представлява съзнанието, което носи единение с Божественото.
image
Много хора настояват, че това „всевиждащо око“ символизира тъмния окултизъм или тъмните "илюминати", както хората ги наричат, тъмните просветени, като каквито те искат да бъдат разглеждани, защото те притежават знание, но те го използват като механизми за контрол, изопачаване и заробване, така че те смятат себе си за просветени, заради това което знаят. Те не са просветени, те не са озарени, хората които наистина знаят какво се случва и се опитват да освободят света от робство са същинските илюминати (същинските озарени). Затова аз мразя, когато те биват споменавани под това име, защото това запленително наименование "илюминати" е придобило почти карикатурно качество сред повечето хора в масовата култура. Второ това е погрешно название, не е вярно, не е точно, те не са просветени, те не са озарени, бихте казали, че те са тъмно- просветени, защото те притежават много знание, но те го използват за зли цели, така че аз бих ги нарекъл "тъмни илюминати", ако искате да ги наричате по този начин. Този символ на "всевиждащото око" символизира искрата на Божествеността, която съществува в нас, представлява съюз с качествата на Божествеността в нас, не да бъдеш божествен, но да бъдеш подобен на Божественото в света, защото ти настройваш себе си в съгласие и в хармония с Природния закон, с Моралния, Духовния закон или това, което някой би нарекъл Божи закон. Това око в триъгълника представлява единното съзнание на въвеждането на мислите, чувствата и действията в равновесие, така че вие съществувате така както мислите, така както чувствате и така както постъпвате и няма противоречие в тези три прояви на съзнанието...Единното съзнание, представлявано от окото в триъгълника означава, че както ти мислиш, така ти и чувстваш, така и постъпваш и няма противоречие между тези три аспекта на съзнанието. Ако отнемете това от уравнението на тази равностранна триъгълна форма, това, което остава отдолу (ако отново се позовем на "великия печат" отляво на гърба на еднодоларовата банкнота), ще видите че под това "всевиждащо око" има пирамида. Така тази пирамида е непълна, защото връхният камък, окото не е съединено с нея, така че формата на пирамидата образува трапец, и отново това е сатанинският символ. Tака на този символ имате Божествено съзнание, представено от окото и сатанинско съзнание, представено от трапеца...


Погледнете шахматния под, който е главен символ в ниските нива на Свободното Зидарство.Те дори не оведомяват посветените от ниските нива какво тази символика представлява- черно-белият шахматен под на храма на Соломон или "подът на дома", както е известен в Свободното Зидарство:

imageimage image

image

Това е често увито около главата на полицаите.
Тук, в Чикаго те го използват на полицейските фурашки, използват го навсякъде в Англия, навсякъде в полицията, шахматният под, увит около мозъка.

-Мислене на ниско ниво?

-Да!...

Както ти спомена, те гледат на военните и на полицията като на техните "Кучета". Никога не бях ги чул да ги нарекат полицията, никога не бях ги чул да ги наричат, да речем "Въоръжените сили", "хората в армията", "хората в униформа". Не, никога. Сатанистите, с които работих в миналото наричаха полицията "Нашите кучета". Това беше названието за тях, защото те гледаха на тях като на техни домашни любимци, които сядат, когато им се каже, хранят се, когато им се каже, които нападат когато им се нареди, които ще се отдръпнат, когато им бъде наредено. На тях им се заповядва като на животно, като на домашен любимец и това е начинът, по който те биват споменавани от тях, като техни "кучета", защото те ги държат в животинско състояние на съзнанието- инстинкт, отговор, механизъм, както при кучето на Павлов....Те всякога наричаха хората във военните и полицейски институции "нашите кучета" или често чувах прозвището "нашите домашни любимци", без заобикалки наричайки ги "любимци", които ние притежаваме, ние направляваме, и ние командваме, както намираме за удобно, и те следват заповеди като добре обучени домашни любимци. Тази представа за шахматния под произлиза от традициите на Свободното Зидарство. Хората наистина трябва да се опитат да разберат какво казвам тук относно Свободното Масонство и не го приемайте като нападка срещу цялата традиция на Свободното Зидарство. Най-малко аз бих нападнал цялата традиция на която и да е дадена религия. Казвам, че ако се съгласявате с нея като догматична система от вярвания, тогава се превръща в нещо, което ви дърпа назад. Има основни истини във всички видове мистични и религиозни традиции. Има основни истини в Християнството, като например "златното правило": "Не постъпвай с другите както ти не би искал да постъпват с теб!" Хората често казват: "Прави това на другите, което искаш да правят на теб!" Аз харесвам отрицателното положение на това: "Ако ти не искаш да се държат с теб по определен начин, не се дръж с хората по същия начин!" Това е истинското "златно правило". Това е основна философска и нравствена истина в тази традиция. Така че аз не "изхвърлям бебето заедно с мръсната вода", аз оставям догмата настрана, аз оставям закостенялата верска система настрана, но нека вземем "зрънцето истина" и продължим напред с него. Същото може да се каже и за Свободното Масонство и която и да е друга традиция в тази връзка, затова аз предприемам цялостен/неделим/ подход, що се отнася до всяка информация. Трябва да приемеш основните принципи и да оставиш "капаните", които те притеглят надолу, това представлява и догмата-тя те притегля надолу. Затова религията е нещо, което те дърпа назад, но достигането до основните принципи на истината и нравствеността, които лежат в основата на всички религиозни традиции би те придвижило напред. И така, това схващане за шахматния под произлиза от традицията на Свободното Зидарство. Представлява ниско съзнание или безсъзнание. Представлява непознаването на различието между правилно и погрешно, светлина и тъмнина, добро и зло, представено от черните и бели шахматни квадрати, които образуват този под. Светлите биха представяли истина, доброта, нравственост, познание за това кое е правилно и след това черните квадрати биха представяли зло, хаос, злодеяние, тъмнина и т.н. Чрез тяхното съчетаване това, което те всъщност казват е, че това е личност в състояние на съзнанието, което не може да разграничи светлото от тъмното, не знае различието между правилно и грешно. Те са в обвързано със земята, отъждествено с егото състояние на съзнанието (на безсъзнание).Това е, което те представят. Там, където се използва е в масонската дъска при първата степен на Свободното Зидарство. Ако се вгледате ще видите, че съдържа три колони и една стълба. Колоните представляват отново проявите на съзнанието (мисъл, чувство, действие -бел.прев.), те трябва да бъдат обединени, така че да можете да се изкачите по стълбата, за да се измъкнете от това ниско съзнание, което е "подът на дома" и когато достигнете до върха, вие сте в царството, където са "боговете", и това е божественото съзнание, защото сте получили светлината на Слънцето, която е Истината, и това е Истината, свързана с моралността, с моралния закон , с това, което аз наричам Природен закон, обективното познание на различието между правилно и грешно поведение (което е съзнанието). Ти си роден в съзнанието, роден изново в състояние на съзнание на това да бъдещ същество, което е загрижено за това какво е правилно и какво грешно и което го знае окончателно. Това е което представлява този процес на възкресение, на изкачване на тази стълбица в този символичен сториборд, наречен масонска дъска в първата степен на Свободното Зидарство. Ти си в храма на Соломон, Слънцето и Луната- това е мозъкът, лявото полукълбо е Слънцето (мъжката или логическата страна на мозъка) и след това дясното полукълбо- Луната (свещената женска или съчувстващата, грижовна, интуитивна страна на мозъка). Затова е храмът (от англ. temple-1.храм; 2.слепоочие), намира се между слепоочията, става въпрос за мозъка, за изграждането на по-добър ум, за достигането на по-високо ниво на знание и осъзнаване. Това е красива, алегорична традиция, ако е разбирана правилно. За съжаление много от тези висши истински окултни учения никога не биват давани на  посветените от ниските нива, защото традицията на Ложата изцяло е била превзета и проникната в тила от тъмните окултисти в много случаи...
И така тази масонска дъска съдържа тези три колони и това, което две от тези колони представляват е мъжкото и женското, които изглежда да са разделени. Те трябва да бъдат съчетани, ние ги довеждаме до хармонично и единно съзнание. Имаме свещените мъжки аспекти на личността и свещените женски аспекти, ние трябва да съберем всички тях заедно и да работим с всички, така че да работим с логика и с научен вид мъсъл, но също така да действаме с творчески и интуитивни способности. Можем да кажем, че тези две колони символизират това, което аз наричам колоните на просвещението, свещеният женски принцип и свещеният мъжки принцип. Свещеният женски принцип е този на ненасилие или с други думи "златното правило": Не наранявай други съзнателни същества, не прави на другите същества това, което не искаш да бъде направено с теб, ако предизвиква вреда и страдание не го прави на другите! Това е свещената женска колона. Свещената мъжка колона е правото на самозащита- ако си подложен на насилие, извършено от някой друг спрямо теб, ти си запазваш унаследеното право в отбрана да използваш сила с цел да защитиш своя живот, своите права, своята собственост и т.н. Това е свещеният мъжки принцип. Събирате двата заедно и получавате същество, което няма да се занимава изобщо с действия, свързани с контрол. Той/тя няма да се опитва да контролира другите или да принуждава другите, да извършва насилие спрямо останалите, нито пък ще приеме контрол, принуждаване, насилие и робство. Това е видът същество, от което те се страхуват най-много. Средната колона символизира синтеза или единението между тези две състояния на съзнанието, или принципа и това е което представлява истинското просвещение. Сега, ако вземем всички тези идеи и не само това, но и нумерологията, както ти по-рано предложи Попай, схващането за числото 666,.. знаеш ли, това е погрешен превод в Новия Завет, че е "число на човек". Това е начинът, по който винаги бива превеждано в книгата "Откровение" от изначалния еврейски текст. Това число 666, в Откровението не се казва, че е число на "човек", но се споменава, че е число на хората, имайки се предвид човечеството, човешкият род, човешкият вид. Това е много важно нещо и изключително погрешно преведено схващане в това писание. Не е числото на един човек, а е числото на човешкия род, на човечеството и има причина това да бъде число на човечеството. 
666 представлява провалът в мисълта, чувството и действието. Всяка цифра означава липсата на даден аспект на съзнанието или притъпяването на тази проява на съзнанието (незавършеността, неразвитието, неизползването). Затова е считано за числото на човечеството. То е "Звярът", човечеството са "Мъртвите", те се намират в това ниско съзнание, като съвкупност. Това не означава, че някои хора не са будни или не са просветени, ние говорим за хората в по-голямата си част. Ако вземете човешкия вид като цяло и го погледнете от далечина, той ще изглежда до голяма степен несъзнателен. Ако това е ниско съзнание-666, свещеното или свято число в различните разновидности на религията, мистицизма и окултизма 777 по традиция е било използвано да представя божествено съзнание или с други думи казано да бъде подобно на Божественото, не да бъде божествено. Отново, има голяма разлика между това да бъдеш Бог(което никой не е) и да бъдеш подобен на Божественото, въплъщавайки качествата или живеейки своя живот по божествен начин, имайки прояви на съзнанието, които са отражение на Създателя, на светлината на Твореца. Това е, което трябва да разберем за традиционното значение на числото 777 като нумерологичен символ. Означава излизане от невежеството, придвижването от 6 до 7, ти активираш, това е число на задействане на всяко от тези състояния на съзнанието, така че ти се придвижваш от невежество към същинска холистична разумност. Вторият аспект на съзнанието, което е средната шестица в 666 е равнодушие, ти излизаш от апатията и се насочваш към истинската грижа, задействаш същинската грижа...И накрая третата шестица представлява провал в действията- малодушие и мързел и ти задействаш това под формата на смелост и сила на волята. Това е активизирането на мъжката проява на съзнанието, така както грижата е задействане на женския аспект на съзнанието...Сглобяваме всичко това взето заедно и поглеждаме емблемата на "Братският орден на полицията":


image

Виждаме шахматния "под на дома", след това забелязваме колоната на обединението, (има три колони, но тази на единението е под колоните на двойствеността) .Още веднъж имаме идеята за издигането на двойствеността и конфликта над обединението [...]. Това е повтаряща се тема в тъмния окултизъм и затова я виждате да се повтаря в полицейските отличителни знаци. След това имате буквите FOP от "Fraternal Order of Police", но ако вземете тези числа и ги съпоставите с техните равностойности от гематрията (Гематрия е окултна нумерология),  правите това като броите коя буква по ред от азбуката е F. A=1,B=2,C=3,D=4,E=5, F=6 . Шестата буква от азбуката. Така вие свързвате числото 6 с това F. След това имате О, което е петнадесетата буква от английската азбука (О=15). Така по същество имате две числа 1 и 5 в 15, ще прибавите тези заедно и ще получите още едно 6 и накрая Р е шестнадесетата буква от азбуката (Р=16). Ще прибавите 1+6 и ще получите 7. Ние няма да имаме 666, но 667-много значимо число, защото това, което казват на полицията тук (и дали това е умишлено проектирано или е съвпадение е без значение) е нещо изключително важно, ако разберем как да го дешифрираме. Това е провал в мисълта, означаващ, че те не са истински холистично разумни, те са все още невежи. Провал в чувствата- определено не са загрижени за истината, не ги е грижа за справедливостта (истинната справедливост), не ги е грижа за Природния закон, за разликата между правилно и грешно. Те са все още в това състояние на апатия. Но след това дейността (7) е издигната до по-висока степен, до по-висока цифра, до 7 вместо 6. Така числото на полицията през погледа на тъмните окултисти не е 666, а е 667, само с единица по-високо от средните "мъртви" на обществото. Това не означава, че те не мразят тези хора дори повече от обществото, но това означава, че те ще ги използват за техни цели, защото те намират в тях малко по-голяма полза -в това, което могат да извлекат от тях, отколкото в обществото...И кое е това нещо, което биха използвали в тях? Техните действия, техните мускули, тяхното мъжко присъствие, поведението, което те могат да ръководят чрез умствен контрол- да ги държат в това ниско ниво на съзнание и двойствено мислене, представено от шахматния под и двойствените колони, издигнати над колоната на обединението. 667 би бил човек, който е все още невеж, все още равнодушен, но предприема действия, независимо от неговото невежество и неразвита истинска грижа (неговата апатия). Така докато мисълта и чувството са все още "мъртви" в тях, те действат в качеството на изпълнители на заповеди, изпълнявайки непочтените действия, които са им били наредени да извършат, като роботи. Така че това им дава тази допълнителна единица, от 666 до 667 и аз бих казал, че това е най-опасното положение, в което може да бъде някой, защото ти смяташ някого, който е напълно "мъртъв" за неспособен да извърши каквато и да е пакост, но някой, който предприема действия и не е заинтересован от Истината и не знае Истината е изключително опасен и затова това е номерът на полицията-667, а не 666. Те я използват за буфер между тъмните окултисти ("тъмно-просветените") и обществото, за да защитават в края на краищата интересите на тези тъмни окултисти и да потъпкват правата на населението в хода на това. Затова те са разглеждани като такива: "нападателни кучета", "охранителни кучета", те охраняват техните интереси и нападат всеки, който попречи на тези висши финансисти, окултисти, т.нар. елитни членове на обществото да получат своето, да получат това, което желаят. Да завършим за този символ: виждате "всевиждащото око" в основата на тази емблема, на един от двата лъча, които представляват двойствеността и след това масонско ръкостискане, защото разбира се "Братският орден на полицията" е масонски клон, и аз бих добавил, че е тъмен масонски филиал (това, което наричам тъмно масонство) и е разклонение на системата на тъмната Ложа. Не може да разглеждате Масонството като едно нещо, защото истинското езотерично Свободно Зидарство учи на морални уроци, на Природния закон, учи на законите на морала, когато е правилно разбрано и дешифровано. В съвременната система на Ложите това разбиране е до голяма степен изгубено и е в голяма степен проникнато от тъмни окултисти, които не учат техните посветени на нищо стойностно относно това какво в действителност представлява истинното езотерично Свободно Зидарство. По тази причина те не възприемат никой от тези уроци и действат просто като клуб, където могат да се вършват дела тайно, могат да се сключват сделки, неща от рода на "аз ще ти направя услуга и ти ще ми върнеш услугата ", изцяло мъжки клуб. Изучавайки този сигил (магически символ)- знакът на "Братският орден на полицията", ако разбирате как да го разшифровате е много силен, показва ви колко силно тъмния окултизъм е вграден в символизма на полицията и военните. Едно от първите места, от които може да започнете е знака на Военновъздушните сили. (US Air Force): 
image
Мисля, че това е един от най-крещящите примери за демон. Вие наблюдавате демонично лице, демонът е наричан чорт (англ.-chort) и е почитан в сатанизма. Почитан, призоваван или разглеждан като архетипен образ, на който призовават енергиите...Това е лицето на чорт в емблемата на Военновъздушните сили, чорт е бил демон, който е летял в небето с огромни крила...Те биха могли да го замислят по който и да е възможен начин, с всички възможни вариации, с които биха могли да го проектират (със звезди, птици, самолет, каквото и да е), и въпреки всичко те избраха да направят това с опростен контур на демонично лице , и вие ми казвате, че това е случайно!? „Да, разбира се че е!“ Това е същият „случаен начин“, по който те „случайно“ проектираха свастика за военновъздушната база на западния бряг на Сан Диего. Това беше просто „случайност“, че тя беше проектирана по този начин. Те заявиха: "Архитектите не я забелязаха"...

image

image

Източник:  https://www.youtube.com/watch?v=ESl3omRgySE
/Със съкращения/

Марк Пасио (Mark Passio) е независим изследовател, радиоводещ на разговорно предаване, оратор и деец за свобода от град Филаделфия /Пенсилвания/. Той се е заел със задачата да сглоби големи количества изследвания в областта на окултизма, духовността, метафизиката, символиката и съзнателността. Вие може да намерите цялата тази информация на неговата страница www.whatonearthishappening.com , както и на www.freeyourmindconference.com


ОБРАТНО КЪМ ПЪРВА ЧАСТ:     http://stoyan80.blog.bg/politika/2015/03/10/bivsh-amerikanski-satanist-razkriva-taini-za-elita-i-za-umst.1344611



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 447300
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930