Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2017 16:03 - МАРИАНА ВЕЗНЕВА: БЪЛГАРИЯ Е ЕНЕРГИЕН ЦЕНТЪР ЗА ДУХОВНА КУЛТУРА
Автор: stoyan80 Категория: История   
Прочетен: 1510 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.11.2019 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коя е тя

Мариана Везнева е архитект по професия, специалист по паметници на културата. Има много публикации в тази област. Надарена е със свръхестествени способности. Владее контактьорство, психотерапия, прогностика. Член е на методичния съвет на Международната академия по информатизация към ООН, на Националното дружество по психотроника и на Съюза на екстрасенсите. Носител е на наградата “Златният феномен”. Автор е няколко книги, между които “Свръхсетивното познание”, “По спиралата на еволюцията”, “Езотеричното познание”, “Зад завесата на времето”.

- Г-жо Везнева, как се чувства човек, попаднал в други реалности и измерения?

- Когато тези неща са една реалност, усещането не е по-различно от обичайното. В началото изпитвах колебание дали това се случва или не, но отдавна вече съм го преодоляла.

- Идва ли вече време за голямата и дълго чакана промяна? Тече ли вече Апокалипсисът?

- Сега наистина влизаме в третия период на промяната, този на мъдростта. На първите хора е било дадено да мислят логично, а не с интуицията, за да не открият неподготвени духовните светове. Първият период на Каин (чувството) и вторият на Авел (умът) отминаха. Каин уби Авел, т.е. чувството уби ума. Това беше периодът на войните. Сега предстои периодът на обединение на енергиите, на духовното усъвършенстване отвътре с помощта на енергийни вълни отвън. Но до него ще достигнем чрез екологични катастрофи. Чрез тях вече вибрацията на Земята се е ускорила с един час на седмица и ние също сме управлявани от тези нови вибрации.

- Изчитайки живота си подобно азбука и отивайки от Алфата (мъжкото начало) към Омегата (женското начало), означава ли, че и ние, и светът отиват към омекотяване, към състрадание?

- Точно това означава. Вече агресията и бруталността ще се побеждават с нежност и любов. Зачестилите разводи също са част от еволюцията. За да могат малките момчета да се отглеждат и възпитават от майките. Нищо че вече все по-рядко се срещат силни мъже, това е от полза на човечеството. Пък и физическата сила вече няма да има такава роля, каквато е имала в миналото.

- Какво интересно послание сте получили напоследък в тази връзка?

- Открих го в една снимка на Земята, направена от НАСА. Ако човек се взре в нея, ще види Бог Отец и една женска фигура, която ражда мъжко дете. Тя ни казва да очакваме Сина човешки, който ще се роди от Своята светеща духовна майка.

- Един от уроците, които сте получили като посветена на ниво Шамбала, е за тайната на зачатието. Нещо повече за него?

- Трябва да се знае, че жената е отговорна за Духа, който приема в утробата си. А мъжът е длъжен да я предразположи към духовна екзалтация. Ако допуснат аборт, то Духът отива да блуждае и не може да изпълни програмата, с която е дошъл. Тази неотговорност се заплаща от другите деца на майката или от нейните близки.

- А какво плащат децата, които напускат нашия свят?

- Едната причина е тази, че раждайки се,човек се разплаща с близките си. Тя е кармична. Затова пък всички, които умират рано, много бързо се прераждат, и то сред близките си. Затова трябва много внимателно да се вглеждаме и да наблюдаваме внучетата си. Едва когато хората разберат, че животът им в настоящето е резултат от техните мисли и дела в минали животи, те ще станат по-спокойни и отговорни, защото ще знаят, че им предстои цялата вечност. Ще разберат, че всъщност Апокалипсисът не е гибел, а развитие и прераждане.

- Славянският свят, казвате често, има специална мисия в това развитие.

- Той е призван да изведе духовното развитие на човечеството на едно по-високо ниво. Това послание е закодирано в глаголицата на св. Константин – Кирил. А тя не е само азбука, но преди всичко енергиен план и откровение. Всяка буква в нея отговаря на 100 години. В нея има информация за това как действат енергиите, дали са разрушителни или градивни. В нея е вложена и цялата карма на България.

- Тя също има специално място в този план. Какво?

- България има връзка и с Шамбала и с нейните високоразвити същества. Отредено й е да бъде енергиен център за духовна култура и място на хора с високо развита интуиция. Но това може да бъде и много опасно. Тези хора се поддават на силни внушения и могат да бъдат манипулирани телепатично. А това води до много нещастни случаи и самоубийства. Този проблем не може още дълго да бъде подминаван.

- Какво ни предстои в съвсем близко време?

- Преди всичко събуждане на духовно ниво и раждане на новия духовен човек. Ще се избистря и новият духовен кодекс на отношенията ни, както и този на лечителите, и ясновидците. Днешните изпитания ще ни отведат точно към това познание от нов тип.

/ Интервю на Лияна ФЕРОЛИ /


 
image  



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 446308
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031