Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2015 05:05 - Пол Робъртс: Източна Европа най-вероятно ще е причината за Третата световна
Автор: stoyan80 Категория: Политика   
Прочетен: 2745 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 02.03 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бившия зам.министър на финансиите на САЩ при президента Рейгън – Пол Крейг Робъртс изказва мнението в  последната си статия, озаглавена  „Washington Is Destroying The World“, че марионетните правителства в Източна Европа може да станат причината за Трета световна война
image

Рейгън и Горбачов прекратиха студената война и премахнана заплахата от ядрен армагедон. Сега неоконите и военнолюбците в САЩ, повечето от които зависими от военната индустрия и комплекс, възродиха ядрената заплаха.

Корумпирания и двуличен режим на Бил Клинтън наруши споразумението между Джордж У.Буш и Москва от 1990 г. В замяна на това, че Москва се съгласи Германия да се обедини и да стане държава-член на НАТО Вашингтон пък даде гаранции, че НАТО няма да се разраства на изток. Горбачов, държавния секретар Джеймс Бейкър, американския посланик Матлок и дузина декласифицирани документи свидетелстват, че Русия и САЩ са се договорили да няма експанзия на НАТО в Източна Европа.

В 1999 г. президента Клинтън превърна САЩ в един голям лъжец. Клинтън присъедини Полша, Унгария и Чехия в НАТО. Джордж Буш-младши също превърна баща си в лъжец, довери ми веднъж бившия държавен секретар Бейкър. Всеизвестния пияница вкара Естония, Латвия, Литва, Словения, Словакия, България и Румъния в 2004 г. Корумпирания и безнадежден режим на Обама пък се погрижи това да направят и Албания и Хърватия през 2009 г.

С други думи, през последните двадесет и една години трима американски президенти, изкарали по два мандата, казаха на Москва, че договорите със САЩ са безстойностни.

Днес Русия е обградена от бази на САЩ и НАТО, като скоро ще създадат такива и в Украйна (която е била част от Русия в продължение на векове), Черна Гора, Македония, Босня и Херцеговина и може би в Азербайджан.

Голяма част от териториите на бившия Съветски съюз сега е част от империята на Вашингтон. Изразът „преход към демокрация“ всъщност означаваше смяна на господарите.  

Вашингтон винаги избира марионетката, която да служи като главен секретар на НАТО. Най-новата марионетка е норвежкия политик и министър-председател Йенс Столтенберг. По заповед на Вашингтон, марионетката незабавно антагонизира Москва, заявявайки че „НАТО има силна армия и присъствие в целият свят и може да я разполага, където поиска Вашингтон“. Само по себе си това изказване е в противоречие с официалните цели и причината НАТО все още да съществува.

Глупците от Вашингтон със своето високомерие провокираха Москва до точката, в която тя вече има повече ядрени оръжия от САЩ. Русия се въоръжи със сврухзвукови ракети  ICBM в отговор на разполагането на американския „ядрен щит“ в Европа и по границата на Русия. ICBM са ракети, които внезапно могат да променят своята траектория и не могат да бъдат свалени от никакви системи.  Това няма значение за Вашингтон, който продължава да пълни гушите на американските оръжейни компании и да купува превърналите се в безпомощни системи ABM.

Нещо повече, тези държави, като например Полша, чиито правителства са достатъчно глупави, за да приемат „Евро-ПРО“ и американските системи ABM могат да бъдат заличени още преди „щита“ да заработи. Вопиющата глупост на платените про-американски марионетни правителства на Източна Европа може да се превърнат в причината за Трета световна война.

Най-щастливият участник в задаващия се Армагедон ще бъде американският военен комплекс. Тези алчни негодници, т.нар. „частни корпорации“, които изсмукват всички публични средства не дават пет пари за човешките животи. Техния говорител в Сената – Джим Инхоф дори възроди аргумент от преди 60 години, въпоред който Америка губи оръжейната надпревара и трябва да влага още повече средства за военни разходи. Тоест – ние казваме, че рестартираме оръжейната надпревара, която е изключително важна за печалбите на американския военен комплекс и за спонсорите на американските сенатори, повечето от които са част от него.

Но Вашингтон не предизвика единствено Русия, но и Китай. Миналата година Китай показа схематично обяснение на това как китайските ядрени сили могат да унищожат САЩ. Това беше отговора на Китай на откачения план на Вашингтон да строи нови военни бази от Филипините до Виетнам, за да контролира потока от ресурси през Северно Китайско море. Какво идиотско правителство може да си помисли, че Китай ще позволи подобна интервенция в неговата сфера на влияние?

Китай и Русия имат все по-голямо влияние в световната икономика и се опитват да развиват икономиките си, сътрудничат си усърдно. Но арогантните психопати във Вашингтон заявяват, че няма да „позволят“ никоя държава, независимо дали става дума дори за Русия или Китай да води независима външна политика и да не изпълнява заповедите на Вашингтон.

Ядрената война отново присъства в картинката. Първо Вашингтон заплашва тези, които счита за свои опоненти. Когато заплашения опонент продължи да не се подчинява, Вашингтон започва да го демонизира.

 Истината е доста по-различна от версиите на Вашингтон, на която се преструват, че вярват и самите американци, които в мнозинството си са слепи спонсори на Вашингтонската война срещу света. Ако Ебола и глобалното затопляне не унищожат човечеството, то глупостта на американските граждани и напъните на Вашингтон да управлява целия свят със сигурност ще ни довършат.

Автор: Пол Робъртс
Превод: Alter Information




Гласувай:
8



1. ok3223 - това са си чисти истиниobd4
30.01.2015 08:17
Мноого верни неща казани сбито и ясно.
Русия сама почти се е оправила с Наполеон и Хитлер.
ЩЕ СЕ ОПРАВИ И С ЩАТСКИТЕ МАЛОУМНИЦИ.
ДАНО НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ ... ЧЕ СТАВА ЛОШО.
цитирай
2. penchoan - Русия няма да воюва с янките, те са ...
30.01.2015 20:29
Русия няма да воюва с янките, те са твърде хитри. Насъскват европейците да воюват с Русия и войната ще се води в Европа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 446308
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031