Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2018 14:34 - Таен договор на САЩ с извънземната раса - Част 1
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1437 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Таен договор на САЩ с извънземната раса - Част 1
Под натиска на американската общественост в началото на 70-те години на миналия век от Конгреса бе гласуван закона FOIA (Freedom of Informational Act), въз основа, на който бяха разсекретени редица документи относно присъствието на извънземни цивилизации на Земята, както и относно контактите и договорите, съществуващи между тях и американското правителство. Според някои от тях от януари 1947г. до края на декември 1952г. на територията на САЩ са се разбили или са претърпели аварии 16 кораба от извънземен произход. Намерени са 65 трупа на техни пилоти, както и един жив извънземен астронавт. След като на американското правителство става ясно, че представители на извънземни цивилизации от хиляди години пребивават на планетата ни, е сформирана специална група от видни американски учени, военни и известни делови личности, наречена ,,MJ 12", която и до ден днешен дава разпоредби какво да се разкрива и как да се реагира при всеки инцидент на Земята, свързан с извънземните представители.

Хари Труман информира както западните партньори на САЩ, така и СССР за това, че на планетата присъстват представители на някои извънземни цивилизации и предложил да бъде разработен общ План за защита на Земята в случай на извънземна интервенция. В международен план по тези въпроси в средата на 50-те години на ХХв. е сформирана независима група - Тайното общество на Билдербергерите с щаб-квартира в Женева.

През 1953г. в Белия дом влязла новата американска администрация на генерал Дуайт Айзенхауер. Годината, в която както твърди един от документите, само на територията на САЩ са се разбили девет извънземни дисковидни кораба и са намерени още 26 мъртви и 4 живи извънземни същества. Пет от дисковете са били в щата Аризона, два в Тексас, един в Ню Мексико и един в Луизиана.
Айзенхауер разбрал, че именно той трябва да разреши проблема с извънземните, без да разкрива тази тайна пред американския Конгрес и пред света. За целта се обърнал към приятеля си Нелсън Рокфелер, който ми оказва голяма помощ в това дело. Двамата разработват модела на свръхсекретната структура на групата ,,MJ 12", така че по онова време никой нищо не разбрал. За свръхсекретната конспиративна група светът разбира значително по-късно.

През март 1954г. по разпореждане на Айзенахуер Съветът по националната сигурност СНС издава директива с кодово наименование ,,JANAP-146", в която е указано, че данните за всички неизвестни обекти, включително и НЛО, трябва да се оценяват като съобщения от изключителна важност, имащи пряко отношение към националната сигурност и отбраната на САЩ. Скоро след излизането на тази директива са дадени указания и разпореждания на пилотите от гражданската авиация, като им се забранява да разпространяват сведения за наблюдавани от тях НЛО.

През последните 50 години благодарение на усилията на хора от Агенцията за национална сигурност и на политически кръгове, близки до президентската администрация на САЩ бяха събрани доказателства за съществуването и на таен договор на американското правителство с извънземната раса.
Това предателство спрямо човешката цивилизация е извършено с личното участие на експрезидента Дуайт Айзенхауер и е в противоречие с Конституцията на САЩ, Анализът и проверката на информацията представляваха рисковани и смъртно опасно действия, но извадиха на светло следната история:

Розуелският инцидент от 2-4 юли 1947г. се случва недалеч от военновъздушната база на 509 ядрено-бомбардировъчно звено на американските ВВС на територията на частна ферма, когато кораб от извънземен произход катастрофира с четирима астронавти на борда, които бяха намерени мъртви. Впоследствие и други извънземни кораби катастрофираха на територията на САЩ.
На 13 февруари 1948г. друг извънземен кораб се разбива на не много високо плато близо до градчето Ацтека в щата Ню Мексико. На 25 март същата година е намерен и друг пострадал кораб в Норт каньон на същия щат, като от двата кораба са извадени телата на 17 мъртви астронавта и голямо количество разфасовани човешки тела. Документите и по трите катастрофи веднага са строго засекретени. Степен на секретност - 38 степени над нивото на секретност на Манхатанския проект по разработката на ядрено оръжие.
Още от декември 1947г. са стартирани два проекта - ,,Знак" и ,,Гняв" относно присъствието на извънземни сили на планетата. Министърът на отбраната от кабинета на Хари Труман, Джеймс Форестал силно се противопоставя на засекретяването на информацията и скриването на истината от американския народ, в резултат на което на 22 май 1949г. е зверски убит от агенти на ЦРУ, които нескопосано инсценират самоубийство.

Жив извънземен е заловен при друга катастрофа на космически кораб отново в щата Ню Мексики през 1948г.Той е именуван ИБС (Извънземна биологическа същност), име, дадено ми от д-р Ваневар Буш, по-късно член на групировката ,,Маджестик-12". ИБС умира през 1952г. след като живее 4 години почти в лабораторни условия. Той дава изключително ценна информация на американските служби за същността на расата и цивилизацията, от която идва, за планетата Земя от преди хиляди и милиони години и т.н.

На 4 ноември 1952г. с тайно разпореждане на Хари Труман се създава свръхсекретното Управление за национална безопасност (ANS) на САЩ, чиято задача е да разшифрова разговорите, засечени между извънземните екипажи, и да се опита да осъществи контакт с тях. Свръхсекретната операция е продължение на по-ранни опити в тази насока с кодово наименование ,,Сигма". Втората задача на Управлението е да води присъствието на извънземните, както и между извънземните екипажи, като се пази пълна тайна за присъствието им на Земята.

Президентът Труман информирал съюзниците на САЩ, както и СССР за развитието на проблема с извънземните и за засичането на техни кораби в атмосферното пространство около планетата. Прави го от съображения да не би Земята да бъде внезапно нападната от извънземни недоброжелателни сили. По-късно са разработени и планове за защита на планетата от извънземно вмешателство и евентуална агресия срещу човечеството.
Оттогава е взето е решение да се създаде независима група за координация и ръководство на международните усилия с цел съхраняване на тайната от пресата и човечеството като цяло. По-късно групата - през 1954г. - ще се обяви на света като обществото на Билдербергерите (по името на хотел ,,Билдерберг", Холандия, където е първата им среща). Щабквартирата им до ден днешен е в Женева, Швейцария.

През 1953г. астрономи откриват в Космоса големи обекти, които първоначално бяха приети за астероиди, но скоро се установи, че са разположени на много висока орбита над земния екватор. Сред тях имало подвижни мащабни тела, за които по-късно става ясно, че са космически кораби на пришълците. Веднага са задействани специалистите, работещи по проект ,,Сигма", които успяват да запишат разговорите между извънземните екипажи. Проблемът свързан с дешифрирането и превода на езика им е решен бързо, защото преди събитието същите извънземни вече били влезли в контакт с правителството на САЩ, като предложили помощ на човечеството за духовното му развитие.
След съгласуване с президента Айзенахуер и със Съвета за национална сигурност се е взело решение за засекретяване на информацията за обектите или преиначаването й във вид на дезинформация, ако пресата научи нещо. В съвместна директива с ЦРУ, АНС решава да активира разработката за установяването на контакт с Извънземните чрез технически и аналитични средства в рамките на конкретно разработен проект за установяване на контакт с кодово наименование ,,Платон".

Системата за контрол на радиокомуникациите на САЩ, работеща по проект ,Сигма", успява да осъществи периодичен обмен на сигнали с извънземните кораби. Била е разработена специална програма с помощта на логични операции и комбинации от сигнали в двоичен код, което позволило да се привлече вниманието на пришълците.
Отначало предложението за среща от страна на представителите на извънземната раса е посрещнато с голяма доза скептицизъм от президента, защото в предложението конкретно е визирано - унищожаване на ядрените оръжия на планетата!
Обрат в необикновената ситуация настъпва на 20-21 февруари 1954г., когато през нощта близките сътрудници на президента откриват, че той е изчезнал и никой не знае къде е.
В ранното утро на 21 февруари Айзенхауер е открит в Лос Анджелис. Спешно е изготвена правдоподобна версия за пътуването му: на зъболекар поради паднала през нощта пломба. Специалните служби осигуряват и стоматолог, който да задоволи журналиситческото любопитство.
Междувременно с малцина съветници, сред които и Дейвид Рокфелер, президентът се приземил в района на най-голямата ВВС база в Калифорния - ,,Едуардс". Целта на посещението му е да участва в предварително подготвената среща с представители на извънземна раса.

Благодарение на изминалите пет десетилетия станаха известни някои подробности от този контакт на най-високо ниво. Един от първите, които повдигат завесата на най-строго пазената тайна на ХХв., е Джералд Лайт - директор на фонда за специални изследвания. Бил е с Айзенахуер при срещата с извънземните: ,,Бях включен в състава на групата заедно с Франклин Алън, Едуин Ноърс - бивш финансов съветник на президента Труман, който беше натоварен да анализира евентуалните икономически предимства от контакта с хуманоидите, двама високопоставени военни и кардинал Джеймс Франсис Макинтайър - представител на Ватикана. Президентът и съветниците решиха, че негласното одобрение на Ватикана ще бъде от полза. След дълги проверки и попълване на документи ни разрешиха да влезем в малко, но добре охранявано помещение."

Всички членове на групата били възбудени от предстоящата среща с това, което доскоро смятали за фантастика. Отворила се странична врата, влязъл Айзенахуер и напомнил на всички присъстващи за отговорността на мисията и задължението им да пазят строга тайна.
От други източници е известно, че след първия контакт на 21 февруари са проведени още две или три подобни срещи. На едната от тях освен президента присъствали и представители на Агенцията за национална сигурност, както и доверени лица от администрацията му... Преговорите и подписаният договор не били от името на цялото човечество, а само в интерес на икономическите, военните и политическите върхове на САЩ.

Чарлз Л. Сагс, бивш командващ флота на САЩ, по повод тогавашната среща с пришълците на семинар на високо равнище по проблемите на НЛО и ИЗЦ през 1991г. заявява следното:
...Заедно с няколко офицери трябваше да посрещнем извънземните посетители на мястото на приземяването им... Един от офицерите посочи странен кръгъл облак, снижаващ се почти вертикално, като същевременно се клатушкаше като махало. След минута видяхме двойно изпъкнал апарат с диаметър около 10м. По матовия му метален корпус играеха светлини. Увисна на височина 3м. от земята и от дъното му се отделиха телескопични подпори . После с леко жужене се приземи. Почувствахме как въздухът се насища с озон...
Възцарила се абсолютна тишина. Изведнъж в корпуса се появил малък овален отвор, през
който изплували две същества. На пръв поглед почти не се различавали от хората. Едното се спуснало върху бетонната площадка, а другото останало в апарата. Пришълците били високи около 2м., стройни и удивително еднакви. Имали светли, дълги до раменете коси, сини очи и безцветни устни.
Онзи, който слязъл на земята, с жест показал, че не може да се приближи до хората и че е необходимо да се спазва дистанция... Създавало се впечатление, че се движи по въздушна възглавница, сякаш не докосвал земята.

Според директора на ЦРУ Уилям Колби при първите срещи не било постигнато съгласие, което да удовлетвори президента. Представителят на извънземната раса, обитаваща друга звездна система, поставил редица неизпълними условия. Ултимативно изискал да не се влиза в контакт с раса, известна като ,,сивите хуманоиди" и обещал да помогне на хората да се освободят от тези, като ги нарекъл - ,,безжалостни завоеватели".
Пришълецът заявил, че неговата раса желае да издигне духовното и интелектуално ниво на земните жители. Президентът запитал готови ли са хуманоидите да предоставят технологиите си, но получил отказ, защото пришълците смятали, че човешката раса още не е достатъчно зряла, за да ги притежава. Според тях е крайно време да престанем да се изтребваме едни с други, да замърсяваме планетата и безотговорно да експлоатираме ресурсите й. Пришълецът добавил, че трябва да бъдат прекратени бъдещите разработки на нови оръжия и оръжейни системи, особено ядрени, и да започнем да живеем в хармония с природата. С това проговорите били прекъснати. 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901447
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031