Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2015 14:54 - Седемте зловещи "Пипала" на Невидимото Правителство
Автор: stoyan80 Категория: Политика   
Прочетен: 1850 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.11.2017 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Не вярвайте на лъжата, че "Америка е свободна държава." Съществува "Невидимо Правителство", което контролира не само Америка, но и света. Някои го наричат "Нов Световен Ред", но "Стар Световен Ред" му подхожда повече, тъй като неговите Седем Зловещи "Пипала" съществуват от години: 1) Банки, 2) Фармация, 3)Въоръжение, 4)Религия, 5)Образование, 6)Медии, 7)Политика.
Ние ще разгледаме как тези 7 "пипала" действат съгласувано за нашето "отравяне".
  Невидимото Правителство се задържа на власт и заробва обикновения мъж и жена чрез "Система" от въздействие и контрол, система толкова изтънчена и далекообхватна, че повечето хора не са способни да я видят.

   image     
         

Тази система има 7 главни "пипала":


1- БАНКОВО ДЕЛО: Ние живеем под робството на международна БАНКОВА схема, предназначена да регулира нашата валута и да държи обикновения човек беден, и богатия човек заможен.
2- ПОЛИТИКА:
На нас ни се внушава илюзията за свобода на избора, но в действителност ние живеем под двупартийна ПОЛИТИЧЕСКА система, при която Републиканците и Демократите са двете лица на същата покварена монета- неосигуряващо никаква значителна промяна.
3- ОБРАЗОВАНИЕ:
Ние и нашите деца сме подложени на неефективна и затъпяваща ОБРАЗОВАТЕЛНА система, която ограничава нашите съзнания, така че независимо от силата на даден учител, ние всички биваме обучавани по същия умствено-ограничаващ учебен план.
4- ФАРМАЦЕВТИКА:
Ние страдаме от и действително сме умишлено тровени от ужасяващ и алчен ФАРМАЦЕВТИЧЕН пазар, който първо създава болестите (истински или въображаеми), след което рекламира и ни продава "лекарството".
5- ВЪОРЪЖЕНИЕ:
Ние живеем в сянката на огромна ВОЕННА промишленост, която всява стрях и одобрява войната за печалба, единно население не е от полза, тъй като би подкопало военната промишленост.
6- РЕЛИГИЯ:
Ние биваме учени сляпо да следваме преправени РЕЛИГИИ, които разделят масите. Западните религии насърчават хората да търсят божественост и духовна вечност " там някъде ", когато в действителност божествеността и духовната вечност съществуват вече вътре в нас. Невидимото Правителство крие тази истина.
7- СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ: 
Невидимото Правителство промива мозъците ни чрез телевизия и ние сме учени да слушаме и да се доверяваме на корпоративните новинарски МЕДИИ; отдавна ни беше "продадена" илюзията, че има група от журналисти и редактори, борещи се на наша страна; за съжаление те налагат предимно лъжи, заблуда, повърхностност и страх.

Тези 7 Зловещи "Пипала" за контрол чрез Невидимото Правителство са били установени отдавна. Терминът "Нов Световен Ред" е погрешно название; Невидимото Правителство е било тук от дълго време. Днес Системата работи гладко- защото никой не подозира, че тя съществува, това е въпреки предупрежденията на бивши президенти, сенатори, губернатори, кметове и доброжелателни световни водачи:

  "Зад привидното правителство на престола седи невидимо правителство, недължящо никаква вярност и не признаващо никаква отговорност към хората. Да разруши това невидимо правителство, да разтрогне нечестивия съюз между подкупния бизнес и подкупната политика е първата задача на днешното държавническо изкуство." --Президентът Теодор Рузвелт (1858 -1919), "Автобиография", 1913 г.  

През 1922 г. Джон Хилън, кмет на Ню Йорк от 1918 до 1925 г., заявява в реч:
"Предупреждението на Теодор Рузвелт има голяма актуалност днес, тъй като истинската заплаха от нашата република е това невидимо правителство, което като огромен октопод простира своето слизесто тяло върху град, държава и нация... сграбчва в своите дълги и мощни пипала нашите изпълнителни директори, нашите законодателни органи, нашите училища, нашите съдилища, нашите вестници, и всяка агенция, създадена за защита на обществото.
...Те на практика управляват двете партии, пишат политически платформи, използват партийни водачи като маши, използват водещите мъже от частни организации и прибягват до всяко средство, за да назначат на високи обществени постове само такива кандидати, каквито ще бъдат податливи на диктата на подкупния голям бизнес. Тези...интереси управляват болшинството от вестниците и списанията в тази страна. Те използват статиите в тези вестници, за да поставят в подчинение или да отстранят от пост държавни служители, които отказват да вършат повелята на могъщите покварени клики, които съставят невидимото правителство." - —Wikipedia  

28-ят президент на Съединените Щати Удроу Уилсън пише:
  "Някои от най-големите хора в Съединените Щати в областта на търговията и производството се страхуват от някого, страхуват се от нещо. Те знаят, че има сила някъде, толкова организирана, толкова изтънчена, толкова зорка, толкова вплетена, толкова завършена, толкова всеобхватна, че е по добре те да не говорят на висок глас, когато говорят осъдително за нея." --Удроу Уилсън, "Новата Свобода", първа глава, 1913 г.  

Едуард Бернайс, т.нар. "Баща на Връзките с Обществеността (PR)" пише:   "Съзнателното и разумно манипулиране на организираните навици и мнения на масите е важен елемент в демократичното общество. Онези, които управляват този невидим механизъм на обществото съставят невидимо правителство, което е истинската управляваща власт в нашата страна...Ние сме управлявани, нашите умове са моделирани, нашите вкусове са формирани, нашите идеи са внушени, до голяма степен от хора, за които никога не сме чували." --Едуард Бернайс, "Пропаганда", 1928 г.  

Джон Едгар Хувър (1895-1972), първият директор на ФБР на Съединените Щати заявява:   "Човек е поставен в затруднено положение от изправянето си лице в лице със заговор, толкова чудовищен, че той не може да повярва, че съществува. Американският ум просто не е достигнал до осъзнатостта за злото, което е било въведено сред нас. Той отхвърля дори предположението, че човешките същества биха могли да възприемат философия, която трябва в крайна сметка да унищожи всичко, което е добро и порядъчно." -- Дж.Едгар Хувър, списание "Elks", 1956 г.  

Президентът Кенеди беше убит, опитвайки се да се бори срещу Невидимото Правителство: "Тъй като ние се изправяме по цeлия свят срещу монолитен и безжалостен заговор, който разчита преди всичко на подмолни средства, за да разшири своята сфера на влияние- на проникване в тила, вместо нашествие, на подривна дейност вместо избори, на сплашване вместо свободен избор, на партизани през нощта, вместо войски през деня, Това е система, която е впрегнала огромни човешки и материални ресурси в изграждането на сплотена, високоефективна машина, която съчетава военни, дипломатични, разузнавателни, стопански, научни и политически начини на управление." --Президентът Дж. Ф. Кенеди (1917-1963)  в реч през 1961 година.

Седемстепенната Система на Невидимото Правителство не е била предназначена за нас; тя е била проектирана така, че няколко семейства, корпорации и правителства да бъдат способни да управляват цялото богатство, власт, и природни ресурси, докато обикновеният човек бива хранен достатъчно само за да оцелява, така че да не се бунтува по улиците. Малка група фамилии (ок.1000) съставят Невидимото Правителство. Те движат Системата, която техните деди и прадеди създадоха. Много от имената са познати- Рокфелер, Лиман, Морган, Вандербилт, Карнеги, Ротшилд, Гугенхайм.

image    
Такива са имената на финансовите институции, които те използват, за да ни заробват--GE, General Motors, Chevron, Du Pont...
И политическите институции също-- Съвета по Външни Отношения (CFR), Тристранната Комисия, Кралският Институт за Международни Отношения

image  

Тези семейства, корпорации и сдружения притежават правителствата, банковите системи и всички финансови институции; те притежават земята и всички природни богатства, които те са приватизирали без наше знание. Те притежават Уол стрийт и всяка основна търговия. Те налагат цените на всичко, включително какъв процент лихва вие ще плащате върху заеми, какъв наем вие ще плащате, какви ипотечни условия ще получите, какви ще бъдат вашите автомобилни плащания, сметки за хранителни стоки, университетски такси, дори цената, която плащате за риза, ястие или филм.   Фактът, че всичко това е скрито не е случаен. Ние сме били предназначени да живеем в невежество от проектантите на Системата; и това невежество и неговите ограничения ни възпрепятстват физически и, по-важно, духовно. И ние вярваме в лъжата, че сме свободни, защото ни се повтаря тази лъжа през цялото време.  

Източник: http://www.richardcassaro.com/the-seven-sinister-tentacles-of-the-invisible-government-pt-1-of-2



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 447387
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930