Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2014 16:19 - Що за светци са Бил Гейтс и Монсанто?
Автор: stoyan80 Категория: Технологии   
Прочетен: 1165 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.10.2014 22:34


Що за светци са Бил Гейтс и Монсанто?

Хуманитарна помощ ли? Бил Гейтс и Монсанто налагат ГМО!

 Връзката между „хуманитарните“ усилия на семейство Гейтс и плана за натрапването на ГМО по света става все по-ясна дори и за скептиците. Golden Rice Project (GRP) е новото доказателство за това, че совите не са това, което са. Приветстван като решението на хранителния недостиг в развиващите се страни, GRP всъщност е троянски кон, с който се цели да бъдат въведени ГМО в страните, които досега ги отхвърляха.

 Според нови разследвания, фондация Gates е дарила 20 милиона долара за разработката на „златен ориз“, вид ГМО, който имал по-големи нива на витамин А от нормалното. Създателите от Монсанто твърдят, че техният франкенщайнов ориз ще спре епидемията от дефицит на витамин А, която засяга множество азиатски държави. Звучи страхотно, но… това всъщност може да влоши наблюдавания дефицит и да предизвика икономически и екологични поражения с мащабни размери.

 От Food Freedom съобщават:

 „Златният ориз е троянски кон за налагането на регулации за сигурност, които веднъж поставени, отварят вратата за навлизането на комерсиални, патентовани ГМ култури; USAID и Монсанто постигнаха именно това в Кения с техния проект за сладки картофи.“

 Монсанто и един от собствениците й – Бил Гейтс, използват една и съща стратегия, за да установят монопола си в бедните държави. Те се възползват от хранителна или агрикултурна криза, като предлагат захаросана пропаганда за разрешение на проблема. Решението, разбира се, е винаги същото – да убедят земеделците да използват патентовани култури и да ги затворят в система, в която трябва да разчитат на Монсанто за скъпи пестициди и годишни покупки на нови, саморазрушаващи се ГМ семена. По този начин изчезват хиляди местни разновидности на културите с тяхната уникална висока хранителна стойност.

 Технология на Бил Гейтс ще унищожава спермата ви

 Масови ваксинации и „франкенщайнски храни“ не са единствената депопулационна стратегия на семейство Гейтс. Преди близо 2 години писахме за изследване, спонсорирано от фондацията им, което цели учени от Университета на Северна Каролина (UNC) да разработят нов метод на контрацепция – стерилизация чрез ултразвук. Наскоро стана ясно, че тестовете над лабораторни мишки са преминали със значителен успех, като с едно облъчване са постигнали шестмесечни резултати.

 Според учените обаче технологията ще е само с контрацептивна цел, а няма да е трайно стерилизираща. Въпреки това, доктор Джеймс Цурута, който отговаря за проучването, сподели, че не е ясно дали технологията може да причини дълготрайна вреда и че са нужни повече тестове, за да се определи дали повторно подлагане на ултразвук може да причини трайни последствия.

Гейтс участват и в други контрацептивни технологии (под формата на финансиране), сред които: хапче, което ще спира растежа и узряването на сперматозоидите, и проект за създаването на химични съставки, които предотвратяват достигането на сперматозоиди до яйцеклетката. А тия дни се разбра, че компанията
Microsoft е закупила софтуер за разработка на ваксини от фармацевтичния концерн Merck. Този софтуер, както се подразбира от обявленията на сделката, служи за създаването на ваксини, които могат да блокират активността на определени гени. Също като FunVax…

 

Автор: Тихомир Кайрямов (otizvora.com)

image



Тагове:   ГМО,   Монсанто,   ваксини,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 448375
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930