Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2020 15:18 - КОВИД-19: "Голямото Зануляване"
Автор: stoyan80 Категория: Технологии   
Прочетен: 2652 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.12.2020 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Глобалистът Клаус Шваб ясно подчерта, че трансхуманизмът е съществена част от „The Great Reset“ (Великото зануляване), когато заяви, че Четвъртата индустриална революция ще „доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“. В книгата си той изяснява, че микрочиповете за имплантиране ще могат да четат вашите мисли.

image

Както изтъкнахме и по-рано, „Великото зануляване“ привлича подновено и огромно внимание в разгара на коронавирусната пандемия, която канадският премиер Джъстин Трудо определи като „възможност за зануляването“. Този план, общо казано, цели разрушаването на сегашната капиталистическа система в полза на повсеместна централизирана технократична власт, която ще доведе до по-лош жизнен стандарт, по-малко изразходване на горива, по-малко граждански права и ускорената автоматизация на работните места.

Но друга ключова част от „Великото зануляване“ или „Четвъртата индустриална революция“, както я нарича Шваб, е сливането на човека с машините.

„Това, до което четвъртата индустриална революция ще доведе, е сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, каза Шваб пред Чикагския съвет за световни отношения.

След това Шваб се впусна в обяснения как неговата книга ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’ (Оформянето на бъдещето в Четвъртата индустриална революция) е била особено популярна в Китай, Южна Корея и Япония. Специално южнокорейската армия е поръчала 16,000 бройки. В тази книга Шваб обяснява с ентусиазъм как задаващите се технологии ще позволят на властите да „навлизат в досегашното лично пространство на нашите мисли, да четат мислите ни и да повлияват на поведението ни“.

След това предсказва, че това ще осигури насърчение за силовите структури на властите да въведат програми за предварително осуетяване на престъпления. Шваб пише:

„С усъвършенстването на възможностите в тази област, ще се увеличава изкушението на силовите органи и съдилищата да използват технологии за оценка на вероятностите за криминална дейност, за оценка на вината или дори вероятно за извличането на спомени директно от мозъците на хората. Даже преминаването на национална граница един ден може да включва подробно мозъчно сканиране, за да се определи степента на опасност от индивида.“

Също така Шваб превъзнася утопичната мечта на трансхуманистите, която се споделя от всички привърженици на елита и в крайна сметка води до създаването на човешки киборги.

„Технологиите на Четвъртата индустриална революция няма да станат просто част от заобикалящия ни физически свят — те ще станат част от нас. И наистина, някои от нас вече чувстват, че смартфоните ни са станали продължение на самите нас. Днешните външни устройства — от преносимите компютри до шлемовете за виртуална реалност — почти със сигурност ще се имплантират в нашите тела и мозъци.“

Шваб открито проповядва и нещо, което масмедиите продължават да твърдят, че било тема само от областта на конспиративните теории. А именно  „активни микрочипове за имплантиране, които престъпват кожната бариера на телата ни“. Този глобалист възхвалява и наближаващото идване на…

„…имплантирани устройства, които вероятно ще могат да предават и мисли, но не вербално, както е обичайното сега, а чрез вграден смартфон, а вероятно [ще предават] и неизразени мисли или настроения, като разчитат мозъчните вълни и други сигнали.“

С други думи и обобщено: „сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“ има пряко отношение към трансхуманистката сингулярност и едно бъдеще, където всяко движение на хората ще се проследява, а всяка тяхна мисъл ще се чете от имплантиран микрочип.

Това не е „конспиративна теория“, когато те открито ви казват какво планират да правят. "

Източник: Otizvora.com
Превод: Иван Стаменов




Гласувай:
2



1. michdam - Браво
21.11.2020 16:39
Браво за публикацията. И аз направих такава. И аз пиша на тези теми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stoyan80
Категория: История
Прочетен: 448652
Постинги: 197
Коментари: 69
Гласове: 234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930